Sivun vastuuvapauslauseke

Tämä sivun sisältö on tarkoitettu vain yleiseen tiedoksi. www.albirr.fi toimittaa tietoja ja pyrimme pitämään ne ajan tasalla. Emme silti voi taata tietoja täydellisyyden, tarkkuuden, luotettavuuden, sopivuuden tai saatavuuden verkkosivuilla tai tietoja, tuotteita, palveluita tai sivusta liittyviä kuvia. Turvautuminen näihin tietoihin on siis omalla vastuulla.

Emme missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingoista, mukaan lukien rajoittamatonta epäsuorista tai välillistä vahingonkorvausta tai minkäänlaista vahingon aiheuttaneen tietojen tai voiton menettämisen yhteydessä aiheutuneista vahingoista.

Tämän nettisivun kautta pääset toisiin nettisivuihin, jotka eivät ole www.albirr.fi:n hallinnassa. Emme voi hallita näitten sivujen sisältöä tai saatavuutta. Kyseisiin sivuihin linkittäminen ei välttämättä tarkoita suositusta tai niissä ilmaistujen näkemyksien kannatusta.

Teemme kaikkemme pitäkäämme verkkopalvelussa ylhäällä ja sujuvassa kunnossa. www.albirr.fi ei ota vastuuta väliaikaisista katkoksista johtuvista teknisistä syistä.